4 Haziran 2012 Pazartesi

LERA FRESCA MUTLULUK :)))))))


Lera Fresca mutluluğu bizim evimize de girdi!!






Lera Fresca süt gerçekten çok farklı..Rengi,tadı,kokusu  muhteşem..Özellikle pembe tombik şişesine bayıldım..Çok şirin:)Üstelik her sütü  içmeyen ben artık bu sütün  müdavimiyim. %100 doğal olup GDO,koruyucu,gıda boyası,trans yağ vb..yokmuş.Trakya'da özel bir çiftlikte  UHT işlem görmeden üretiliyormuş.Lezzeti bu doğallığından geliyor olsa gerek.Maliyeti diğer sütlere göre biraz pahalı ama kalitesini ve sağlığı göz önüne alınca değer.








Lera Fresca'nın dondurmaları da muhteşem.Özellikle bitter çukulatalı, brownili ve tarçınlı dondurmaları favorim..Sıcak yaz günlerinde serinletici ve hafif lezzetiyle vazgeçilmez bir tatlı..Yalnız küllahta alınca çok çabuk eriyor..Sebebi içinde margarin olmamasıymış.Yaz diyetinide engellemicek bir tatlı yani:) Yakında kutu ambalajlı olarak da satılmaya başlayacakmış.




Dondurmasının yanı sıra özel kahve çeşitleri de mevcut ama henüz denemedim.En kısa zamanda denicem.

Ayrıca İtalyan tatlı çeşitleri,waffle,sandwicleri de denemeyi düşünüyorum.





Pembe-mavi konseptiyle de çok farklı olan bu cafeler İstanbul'da 1 yılda 11 şube'ye ulaşmış.Hedefleri 40 şube olup daha sonra yurtdışına açılmakmış.


Lera Fresca sütlere sahip olmak için markete gitmeye de gerek yok.Yemeksepeti.com üzerinden sipariş verilebiliyor.Ayrıca tüm Macro Center' lar da ve Migros' lar da da satılıyor.



Herkese  tavsiye ederim.


















4 yorum:

  1. ABSOlutely delicious dear!!! And you’ve got a gorgeous blog too!!!
    Check out my blog and if you feel like drinking a sip of ABSOstyle with me, we could followed each other by GFC + Bloglovin’ … ;) I’ll be waiting for you!!!

    ABSOkisses!
    Estefanía J. ABSOstyle

    YanıtlaSil
  2. Ben sütü çok severim. Bende bloğuma beklerim.

    Görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Bu ara hamilelikten dolayı organik gıdalara takmış durumdayım, kesin denemem lazım :)
    Blogun hayırlı olsun, izliyorum :)

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim:)Şimdi bebeğiniz ve sizin için sağlıklı beslenme zamanı..Süt ve ürünleride önemli bir yer tutuyor hamilelikte,bilinçli olup organiğe yönelmeniz süper bişiy..Bu sütüde deneyin mutlaka beğeniceksiniz.Sevgiler..

    YanıtlaSil